RADIONICA KUVANJA ~ PROLEĆNO ČIŠĆENJE~

RADIONICA KUVANJA ~ PROLEĆNO ČIŠĆENJE~

Dragi prijatelji,

ciklus radionica kuvanja se nastavlja. U zajedničkom iščekivanju proleća, odlučili smo da se pozabavimo temom pročišćenja…

Na predhodnim radionicama shvatili smo da je u planiranju dnevnog jelovnika najbitnije osluškivati sopstvene potrebe i pratiti signale koje nam telo daje.
Da bi smo zaista dobro čuli i osetili šta nam je potrebno, moramo prvo očistiti svoj organizam od ustajale zimske energije, toksina i svih viškova koje smo nakupili tokom praznika i pasivnog perioda.

Cilj radionice je da rasvetlimo proizvode koji su skriveni hemijski kontaminenti, predložimo načine za čišćenje organizma i naravno, praktično pripremimo sve što možemo konzumirati tokom programa detosksikacije.

* Teorijski deo:
~ Sve o toksinima i kako ih izbeći
~ Metode čišćenja organizma
~ Planiranje individualnog detoks programa
~ Izvori prave energije
~ Osluškivanje sopstvenih potreba, kreativnost i ljubav

*Praktični deo:
~ Priprema sokova od voća i povrća
~ Šejkovi od biljnih mleka
~ Prolećne čorbice, klice i kuvana jela
~ Salate. prelivi i sosevi
~ Eksperiment, igra i radost u kuhinji

Kao i do sada, ideja je da svi zajedno sve pripremamo.
Nutricionističkim i kulinarskim savetima želimo da Vas podržimo da se u potpunosti prepustite čaroliji kuvanja, lepoti aranžiranja obroka i čulnom užitku degustacije obroka koje ste sami napravili…

Radionicu vodi Marija Stojanovski, dijetetičar nutricionista. Diplomirala je 2007. godine i od tada se stalno usavršava.Istražuje razne principe tradicionalne ishrane od kineske, makrobiotičke, ajurvedske, veganske, do najsavremenijih otkrića nauke u domenu ishrane, i od svega toga koristi najbolje. Veruje u intuitivno , nadahnuto kuvanje, začinjeno ljubavlju. Osnovala je i uspešno vodi Srdačnu vegetarijansku kuhinju TikaTaka.

Radionica će se održati u nedelju 17. aprila u  prelepom ambijentu Smart kolektiva u ulici Svetozara Markovića broj 42a.
Cena kotizacije sa ručkom 2500 dinara.
Kontakt za prijave 061 644 36 58.

Očekujemo vas 🙂

[su_carousel source=“media: 1090, 1071, 1095, 1105, 1046, 986, 769, 755, 714 “ link=“lightbox“ height=“140″]