srdačna vegeterijanska kuhinja
PORUČI ONLINE

Radionica kuvanja „Hrana & Imunitet “

Dragi naši,
dobrodošli na drugu TikaTaka radionicu kuvanja ove jeseni
🙂

Smena godišnjih doba je divna stvar, svedoci smo promena koje se dešavaju svuda oko nas…Prelepa jesen ♥

Ipak, mnogi je ne vole jer najavljuje hladnu zimu, period za koji je sada postalo normalno da prate razne prehlade i gripovi, povećanje broja kilograma, pasivnost, melanholija…

Sve je mnogo lepše i lakše kada bliže upoznamo svoj organizam, pozdravimo čudesna stvorenja koja žive u našem stomaku i proizvode imunološke ćelije, pravilno iskombinujemo namirnice, povežemo emocije sa varenjem hrane i svoje telo učinimo adaptivnim za sve promene koje slede.

Cilj nam je da vam preporučimo metode za brzo pripremanje zdravih obroka, sa posebnim akcentom na važnost dobre organizacije pri planiranju jelovnika, nabavke namirnica i same pripreme hrane.

Na radionici vas očekuju teorijski i praktični deo, a ideja je da svi zajedno sve pripremamo.
Nutricionističkim i kulinarskim savetima želimo da vas podržimo da se u potpunosti prepustite čaroliji kuvanja, lepoti aranžiranja obroka i čulnom užitku degustacije specijaliteta koje ste sami pripremili.

*Teorijski deo:
~ Imunitet živi u našem stomaku
~ Emocije i varenje hrane
~ Čudesno i nevidljivo u crevima
~ Šta nas čisti – to nas jača
~ Adaptivnost organizma u hladnijim danima

* Praktični deo:
~ Pravilno kombinovanje namirnica
~ Njihovo veličanstvo – čorbice
~ Namazi, sosevi, tortilje, burgeri
~ Energetske kuglice
~ Začini – II deo (sa osvrtom na prvi)

Mi ćemo pripremiti skriptu sa receptima, a vi ponesite kecelju, osmeh i olovku kako bi ste zabeležili mnooogo novih ideja…

Radionicu vodi Marija Stojanovski dijetetičar nutricionista. Diplomirala 2007. godine i od tad se stalno usavršava. Istražuje razne principe tradicionalne zdravije ishrane od domaće, makrobioričke, ajurvedske, vegeterijanske i veganske do najsavremenijih otkrića nauke u domenu ishrane, i od svega toga koristi najbolje.
Veruje u intuitivno i nadahnuto kuvanje, začinjeno ljubavlju.

Nedelja 26. novembar 2017. godine
Od 10 do 14 časova
Ul. Bulevar Zorana Đinđića 77/14, prostorije firme Parnad, Beograd
Cena radionice sa ručkom je 3000 dinara.
Povedite prijatelja i platite 2500 dinara.

Informacije i prijave:
Marija 061 244 09 55