O nama

Srdačna vegetrijanska kuhinja TikaTaka nastala je na osnovu potrebe i želje da sa ostatkom sveta podelimo značaj, lepotu i izobilje koje nudi biljna ishrana.
Hrana je naša svakodnevna potreba, a ono što unosimo u organizam direktno se odražava na našu energiju, zdravlje i život. Kako se i sami hranimo na ovakav način,a podstaknuti brojnim ljudima iz okruženja, organizovali smo pripremu i dostavu najraznovrsnijih vegetarijanskih obroka u Beogradu.
Na osnovu višegodišnjeg iskustva u nutricionističkom
savetovalištu zaključili smo da usmene preporuke i saveti često ne motivišu dovoljno ljude da usvoje načela o zdravijoj ishrani i počnu da ih primenjuju.
Zato smo odlučili da teoriju pretočimo u praksu i da kroz
rad,eksperiment i igru pokažemo koliko zanimljiva i ukusna može biti vegetarijanska ishrana.
Pripremamo uravnotežene obroke sa odgovarajućim izborom sastojaka čija će kombinacija zadovoljiti sve energetske i nutritivne potrebe organizma.
Nekoliko puta godišnje organizujemo radionice kuvanja i to je prilika da sa vama podelimo svoja iskustva i saznanja. Zanimljivo je to što svako od nas ima svoje načine i navike pripremanja hrane, najpre stečene kod kuće a zatim dalje kroz život. Dragocena nam je svaka razmena i lepo je da zajedno rastemo.
Jelovnik koji sa pažnjom sastavljamo uvek je drugačiji i u skladu sa najboljom ponudom voća, povrća i svežeg bilja u datom trenutku.
TikaTaka hrana namenjena je:
*svim radnim ljudima koji žele zdravlje, više energije i lep osećaj posle obroka;
*veganima i vegetarijancima, da konačno mogu sebi da priušte predah od kuvanja;
*osobama koje poste ili iz nekog drugog razloga žele jednostavnije, prirodnije, a veoma ukusne obroke.
Pripremamo domaće i svetske specijalitete, a želja nam je da mnogobrojim začinima zagolicamo vaša čula i pokrenemo energiju. Ipak, osnovni sastojak naše kuhinje je Ljubav, a poruka koju vam šaljemo dolazi pravo, neposredno iz srca!
Oslušnite otkucaje…