Višegodišnje iskustvo pripreme i isporuke zdravije hrane zaposlenima u Beogradu pokazalo nam je da većina ljudi želi da se kvalitetnije hrani, ali ih u toj nameri najviše sprečava nedostupnost ovakve hrane u firmi ili okruženju u kome rade.
Naš ručak je veganski (posan) i kreiran tako da nutritivno zadovoljava sve potrebe tela za taj dan, ukusan je i lagano se vari. Čine ga integralna žitarica u kombinaciji sa kuvanim jelom od povrća i mahunarki, sveža salata, ćuftice, burgeri i razni sosevi od semenki i svežeg aromatičnog bilja.
Pred vama je 13 najzanimljivijih jelovnika vege kuhinje koji mogu svakodnevno ili nekoliko puta nedeljno biti u izboru ponude ručka vašim kolegama, saradnicima i zaposlenima.
Pozovite nas ukoliko želite da u vašem radnom prostoru organizujemo prezentaciju naše kuhinje sa degustacijom.
Minimum porudžbine je za 10 osoba.
Švedski sto – 850 dinara po osobi
Jelovnik obuhvata dva glavna jela, priloge, soseve, peciva i salate, kao i voće za užinu.
Predviđeni normativ je 450g hrane po osobi (plus voćka), a u cenu je uračunat čitav inventar poput stolova, stolnjaka, tanjira i pribora za ručavanje, posuda iz kojih se služi hrana, kao i osoblje koje će biti na usluzi sve vreme.
Meni I
Rižoto sa spanaćem i brokolijem / Kuskus sa patlidžanom, čeri paradajzom i kaperima / Burgeri od cvekle / Falafel / Humus / Krema od maslina / Šarena jesenja salata / Miks zelenih salata i rukole / Speltin hleb sa semenkama/ Korpa sa voćem
Meni II
Basmati pirinač sa grilovanim kruškama i tikvicama / Proso sa paprikom i dimljenim tofuom / Ćuftice od golice i suncokreta / Burgeri sa konopljom / Sos od đumbira / Sos od rukole / Miks zelenih salata / Vitaminska salata / Ražani hleb sa semenkama/ Korpa sa voćem
Meni III
Rižoto sa gljivama / Kari od graška i povrća / Ovseni burgeri / Tofu kofte / Urnebes sos / Čatni od višnje / Miks zelenih salata / Kupus salata sa semenkama / Projice sa povrćem / Korpa sa voćem
Minimum porudžbine je za 25 osoba.
Svaki meni je podložan izmenama i sva jela se mogu poručiti pojedinačno
ukoliko želite da klasični meni obogatite vegan opcijama.
Švedski sto – 1200 dinara po osobi
Jelovnik obuhvata predjelo, tri glavna jela, priloge, soseve, peciva, salate, kao i dezert.
Predviđeni normativ je 550g hrane po osobi, a u cenu je uračunat čitav inventar poput stolova, stolnjaka, tanjira i pribora za ručavanje, posuda iz kojih se služi hrana, kao i osoblje koje će biti na usluzi sve vreme.
Meni I
Tofu gril kanapei / Zeleni tart / Heljdina pita sa prazilukom i pečurkama Trobojna kinoa / Basmati pirinač sa đumbirom i batat krompirom / Mešano povrće u tempuri / Burgeri sa konopljom / Falafel / Humus / Tzatziki sos / Miks zelenih salata / Srpska salata / Torta od šargarepe i narandže / Energetske kuglice
Meni II
Vege ražnjići / Humus zalogaji na lanenim pločicama / Prolećne rolnice Kuskus sa pečurkama i crvenim pasuljem / Proso sa bundevom i bademima / Povrće u voku / Ćuftice od pirinča i dimljenog tofua / Burgeri od sočiva / Kikiriki – narandža sos / Sos sa pečenim paprikama / Miks zelenih salata / Vitaminska salata/ Voćni tart / Brauni sa višnjama
Meni III
Heljdina zeljanica / Tofu gril kanapei / Creni tart Rižoto sa pečurkama i kikirikijem / Grilovano povrće / Karfiol sa lešnicima i grožđicama / Projice sa povrćem / Čia – ovseni burgeri / Ćuftice sa golicom i suncokretom / Urnebes sos / Čatni od višnje / Miks zelenih salata / Valdorf salata / Čokoladni mus / Jabuka & cimet kolač
Minimum porudžbine je za 25 osoba.
Svaki meni je podložan izmenama i sva jela se mogu poručiti pojedinačno
ukoliko želite da klasični meni obogatite vegan opcijama.
Ukoliko imate dodatna pitanja možete nas kontaktirati
na broj 061 244 09 55 ili na porudzbine@tikataka.rs