KORPORATIVNI KETERING

TikaTaka korporativni ketering ima za cilj da unese dašak prirode u vaše poslovno okruženje, bilo da želite super zdrav ručak za svoj tim, organizujete konferenciju, seminar, poslovnu zabavu ili team building.

RUČAK ZA VAŠ RADNI TIM

Višegodišnje iskustvo pripreme i isporuke zdravije hrane zaposlenima u Beogradu pokazalo nam je da većina ljudi želi da se kvalitetnije hrani, ali ih u toj nameri najviše sprečava nedostupnost ovakve hrane u firmi ili okruženju u kome rade.

Naš ručak je veganski (posan) i kreiran tako da nutritivno zadovoljava sve potrebe tela za taj dan, ukusan je i lagano se vari.  Čine ga integralna žitarica u kombinaciji sa kuvanim jelom od povrća i mahunarki, sveža salata, ćuftice, burgeri i razni sosevi od semenki i svežeg aromatičnog bilja.

Pred vama je 13 najzanimljivijih jelovnika vege kuhinje koji mogu svakodnevno ili nekoliko puta nedeljno biti u izboru ponude ručka vašim kolegama, saradnicima i zaposlenima.

Pozovite nas ukoliko želite da u vašem radnom prostoru organizujemo prezentaciju naše kuhinje sa degustacijom.

Meni 01

Trobojni rižoto
paprika, brokoli, karfiol
Burgeri od cvekle
Krema od maslina
Salata

Meni 02

Kuskus sa crvenim pasuljem
Ćuftice od golice i suncokreta
Pire od tikvica i indijskog oraha
Salata

Meni 03

Musaka od zelja i pečuraka
Speltini štapići sa maslinama
Pavlaka od indijskog oraha
Salata

Meni 04

Konopljini burgeri
Integralna zemička
Zapečeni pomfrit & karamel od luka
Salata

Meni 05

Gulaš sa mešanim gljivama
Domaći njoki
Tempura jabuka i celer
Salata

Meni 06

Grašak sa dimljenim tofuom
Čia-ovseni burgeri
Urnebes sos
Salata

Meni 07

Kari od zelenog povrća
Somose – integralno punjeno pecivo
Čatni od višnje
Salata

Meni 08

Trobojna pita (batat, patlidžan, tikvice)
Sos od rukole
Salata

Meni 09

Povrće u voku
Prolećne rolnice
Kikiriki – narandža sos
Salata

Meni 10

Falafel
Integralna tortilja
Humus
Salata

Meni 11

Basmati pirinač na đumbiru
Karfiol sa lešnicima i grožđicama
Grilovano povrće
Salata

Meni 12

Knedle od prosa i kariola
Ragu od sočiva
Tempura mešano povrće
Salata

Meni 13

Zeleni rižoto
Vege ražnjići
Krema od sočiva
Salata

Minimum porudžbine je za 10 osoba.

KONFERENCIJE, SEMINARI, POSLOVNE PROSLAVE
Za konferencije, seminare i posl0vne proslave idealno je posluženje u vidu švedskog stola, gde će svi uživati u najraznovrsnijim đakonijama domaće i svetske vege kuhinje, služeći se lagano u svom ritmu.
U ponudi su jednostavni i složeniji jelovnici, a u skladu sa vašim potrebama na švedskom stolu mogu se naći razna predjela, topla linija sa kuvanim jelima, brojni prilozi, salate, voće i poslastice.
Izaberite neku opciju jelovnika iz naše ponude ili nas pozovite da zajedno iskreiramo meni koji je prilagođen baš vama!

Švedski sto – 850 dinara po osobi
Jelovnik obuhvata dva glavna jela, priloge, soseve, peciva i salate, kao i voće za užinu.
Predviđeni normativ je 450g hrane po osobi (plus voćka), a u cenu je uračunat čitav inventar poput stolova, stolnjaka, tanjira i pribora za ručavanje, posuda iz kojih se služi hrana, kao i osoblje koje će biti na usluzi sve vreme.

Meni I
Rižoto sa spanaćem i brokolijem / Kuskus sa patlidžanom, čeri paradajzom i kaperima / Burgeri od cvekle / Falafel / Humus / Krema od  maslina / Šarena jesenja salata / Miks zelenih salata i rukole / Speltin hleb sa semenkama/ Korpa sa voćem

Meni II
Basmati pirinač sa grilovanim kruškama i tikvicama / Proso sa paprikom i dimljenim tofuom / Ćuftice od golice i suncokreta / Burgeri sa konopljom / Sos od đumbira / Sos od rukole / Miks zelenih salata / Vitaminska salata / Ražani hleb sa semenkama/ Korpa sa voćem

Meni III
Rižoto sa gljivama / Kari od graška i povrća / Ovseni burgeri / Tofu kofte / Urnebes sos / Čatni od višnje / Miks zelenih salata / Kupus salata sa semenkama / Projice sa povrćem / Korpa sa voćem

Minimum porudžbine je za 25 osoba.
Svaki meni je podložan izmenama i sva jela se mogu poručiti pojedinačno
ukoliko želite da klasični meni obogatite vegan opcijama.

Švedski sto – 1200 dinara po osobi

Jelovnik obuhvata predjelo, tri glavna jela, priloge, soseve, peciva, salate, kao i dezert.
Predviđeni normativ je 550g hrane po osobi, a u cenu je uračunat čitav inventar poput stolova, stolnjaka, tanjira i pribora za ručavanje, posuda iz kojih se služi hrana, kao i osoblje koje će biti na usluzi sve vreme.

Meni I
Tofu gril kanapei / Zeleni tart / Heljdina pita sa prazilukom i pečurkama Trobojna kinoa / Basmati pirinač sa đumbirom i batat krompirom / Mešano povrće u tempuri / Burgeri sa konopljom / Falafel / Humus / Tzatziki sos / Miks zelenih salata / Srpska salata / Torta od šargarepe i narandže / Energetske kuglice

Meni II
Vege ražnjići / Humus zalogaji na lanenim pločicama / Prolećne rolnice Kuskus sa pečurkama i crvenim pasuljem / Proso sa bundevom i bademima / Povrće u voku / Ćuftice od pirinča i dimljenog tofua / Burgeri od sočiva / Kikiriki – narandža sos / Sos sa pečenim paprikama / Miks zelenih salata / Vitaminska salata/ Voćni tart / Brauni sa višnjama

Meni III
Heljdina zeljanica / Tofu gril kanapei / Creni tart Rižoto sa pečurkama i kikirikijem / Grilovano povrće / Karfiol sa lešnicima i grožđicama / Projice sa povrćem / Čia – ovseni burgeri / Ćuftice sa golicom i suncokretom / Urnebes sos / Čatni od višnje / Miks zelenih salata / Valdorf salata / Čokoladni mus / Jabuka & cimet kolač

Minimum porudžbine je za 25 osoba.
Svaki meni je podložan izmenama i sva jela se mogu poručiti pojedinačno
ukoliko želite da klasični meni obogatite vegan opcijama.

TEAM BUILDING
Sa zadovoljstvom vas pozivamo da svojim zaposlenima poklonite ukusne, mirisne i jako zabavne team building aktivnosti poput radionice kuvanja ili edukacije o zdravijoj ishrani, koje možemo organizovati na raznim otvorenim ili zatvorenim lokacijama, u skladu sa vašim željama i potrebama.
Kuhinja je zaista pravo mesto za bolje upoznavanje ljudi, razmenu pozitivne energije i razvijanje timskog duha, o čemu svedoče brojne radionice kuvanja koje već pet godina redovno organizujemo..
Na njima se kroz edukaciju, eksperiment i igru bavimo aktuelnim i korisnim temama kao što su održiva zdravija hrana, planiranje dnevnog jelovnika, uticaj načina kuvanja na hranljive vrednosti namirnica, pravilna upotreba i značaj začina u ishrani,  i sl.

Ukoliko imate dodatna pitanja možete nas kontaktirati
na broj 061 244 09 55 ili na porudzbine@tikataka.rs