срдачна вегетеријанска кухиња

Четвртак 19. 04. 2018.

* Крем чорба од црвеног сочива

* Основни оброк:
~ Тробијна пита
~ Бургери од запеченог батата и грашка
~ Сос од руколе
~ Салата

* Фалафел оброк:
~ Фалафел у интегралној тортиљи, хумус, велика салата, јогурт – тахини прелив (веган)

* Паста дана: Домаћи зелени њоки са тиквицама и гомасиом

* Оброк салата: ТикаТака салата ( зелена салата, блитва , црвени купус, леблебије, дресинг од руколе)